VOORGAANDE PROJECTEN

ONZE PROJECTEN

Hieronder vindt je een overzicht van al onze
(eerdere) projecten. 

2021: Gamen tegen Eenzaamheid

In februari 2021 gaan wij opnieuw een gamemarathon organiseren. Van 5 tot en met 7 maart gaan wij onszelf inzetten voor het Nationaal Ouderenfonds. 

Dit gaat weer een weekeinde vol gekkigheid worden waar wij een flink aantal donateurs blij mogen maken met diverse prachtige give-aways dankzij een groot aantal sponsoren. Ook gaan wij opnieuw diverse (pijnlijke) challenges doen voor donaties en zullen wij worden vergezeld door een aantal bekende Nederlandse influencers!

2020: Gamen voor Wensen

In februari 2020 hebben wij opnieuw een gamemarathon georganiseerd. Van 7 tot en met 9 februari hebben wij onszelf ingezet voor Stichting Make-A-Wish Nederland. 

In dit weekeinde vol gekkigheid hebben wij een groot aantal donateurs blij mogen maken door diverse prachtige prijzen te verloten dankzij een groot aantal donatie give-aways. Ook hebben wij diverse (pijnlijke) challenges mogen doen voor donaties en werden wij vergezeld door een aantal bekende Nederlandse influencers!

Wij hadden onze doelstelling dit keer opnieuw op € 3.000 gezet, en dit hebben wij dit jaar flink overtroffen door uiteindelijk maar liefst € 4.650 op te halen voor
Make-A-Wish Nederland. Dit is uiteraard te danken aan het grote aantal lieve donateurs die onze actie massaal steunden.

Bekijk onze actiepagina door op het plaatje te klikken.
2019: Gamen tegen ALS

Aangezien het voor ons als StarGamers.nl steeds moeilijker werd om aandacht te vragen voor ons jaarlijkse evenement, zijn wij begonnen met Game Changers. Een initiatief van zowel StarGamers en Gameke.nl om zich jaarlijks in te zetten voor een goed doel.

Van 15 t/m 17 februari 2019 zijn wij met een team van rond de twintig vrijwilligers bezig geweest om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. 

Wij hadden een doelstelling om minimaal €3.000 op te halen voor stichting ALS Nederland. Mochten wij dit overtreffen dan zou het team een duik te nemen in een ijskoude rivier. Aangezien wij in totaal €3.440 op hebben mogen halen, hebben wij deze uitdaging dan ook met alle liefde uitgevoerd. 

Bekijk onze actiepagina door op het plaatje te klikken.

2018: Gamen tegen MS

In februari 2018 hebben wij onze tweede gamemarathon gehouden. Bij een van onze teamleden is MS geconstateerd, en wij vonden het opnieuw tijd om in actie te komen! Daarom organisereerde wij van 23 t/m 25 februari 2018 een gaming streamevenement om geld in te zamelen tegen MS.

Met de hulp van weer een hele grote club sponsoren, welke honderden gamingitems beschikbaar hebben gesteld, zijn wij opnieuw aan de slag gegaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel. 

Na drie dagen streamen hebben wij een ongelooflijk bedrag op mogen halen van
€ 3.574! Opnieuw door de vrijgevigheid van een flink aantal donateurs die ons gesteund hebben. 

Bekijk onze actiepagina door op het plaatje te klikken.


afronding-insta-jpg


2017: Gamen voor Spieren

In december 2016 zijn wij gestart met onze eerste gamemarathon onder de naam StarGamers: Gamen voor Spieren. In samenwerking met een hele grote club sponsoren, welke honderden veilingitems beschikbaar hebben gesteld, en een flinke lading enthousiasme zijn wij er in geslaagd om een goed eerste streamingmarathon op te zetten. Het was een succes en dankzij een flink aantal kijkers op zowel Facebook Live en Twitch hebben wij ons doel van € 1.800 ovetroffen.

Door middel van diverse veilingen hebben wij een mooi bedrag voor het Prinses Beatrix Spierfonds in kunnen zamelen. Niet alleen met de veilingen, maar ook met diverse challenges tijdens onze programmering werd geld opgehaald. 

Bekijk onze actiepagina door op het plaatje te klikken.