test

Gamen voor Wensen

Gamen voor Wensen

7 TOT EN MET 9 FEBRUARI 2020

TOTAAL GEDONEERD: € 4.650

7 TOT EN MET 9 FEBRUARI 2020

Wat is Game Changers?

Game Changers is een liefdadigheids initiatief, van gamingmagazine StarGamers.nl en verkooppagina Gameke.nl, ten behoeve van een goed doel!

Sinds 2016 organiseren wij jaarlijks een meerdaagse gamemarathon, waar wij onszelf voor diverse goede doelen in hebben mogen zetten. 

In 2020 zullen wij ons inzetten voor Make-A-Wish Nederland.  Deze stichting vervult al sinds 1989 de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte.

Wat gaan wij doen?

Game Changers organiseert een marathonstream, wat tegelijkertijd een inzamelingsactie is. Dit doen wij door middel van een meerdaagse gaming marathon, welke live uitgezonden gaat worden via Facebook en Twitch.

Tijdens de stream zullen er diverse games gespeeld worden, en doen wij er alles aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Denk hierbij aan challenges die wij aan gaan voor donaties.

Daarnaast zal er gedurende de stream diverse gaming merchandise verloot en geveild worden om zoveel mogelijk donateurs aan te spreken. 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

GAME CHANGERS IS SPONSORED BY: